Visitors

http://www.geovisites.com/pt/directory/artes_artes-plasticas.php

25 Temmuz 2013 Perşembe

Suçu sadece "Kadın" olmak olan ezilen tüm kadınlara, istisnasız...


Hem koskoca başbakan olarak çıkıp 3 te yetmez 5 çocuk diyeceksiniz sonra da hamile kadının sokağa çıkması terbiyesizliktir söylemlerini devletin kanalında duyacağız. Niyetiniz nedir? Kadını eve tıkamadınız, hamilelik yoluyla mı başaracaksınız bunu??

************* 

Kadının her şeyinden rahatsızlar, saçından, başından, varlığından, hatta hamileliğinden... Oldu olacak yeni bir yasa daha çıkarın, kadınlığı kökten yasaklayın, üç çocuk hayalinizi de bostandan sağlayın!!

**************

Zaten dini sevdirmek için bu dünyada kazanılan sevapların ödülünün cennette her bir erkeğe bilmem kaç huri olduğu açıklamalarından belliydi bu zihniyetin uçkur düşkünü olduğu, cennette bile erkek, hurilerle mutlu edilecekmiş... Nelerle uğraşıyoruz yahu, içlerinden biri de çıkıp asıl ayıbı biz yapıyoruz demiyor, coştukça coşuyorlar...

**************

Sanki tüm kadınlar potansiyel baştan çıkarıcı, sanki tüm müminler sokaktaki her kadından etkilenip baştan çıkmaya hazır, sanki dünya cinsellik üzerine kurulu, sanki kadın eşi olmayınca bir hiç ve her kötülüğün kaynağı... Çok afedersiniz ama kadın artık istisnasız sokakta ve mutfakta da kötü kadın ilan edildi, yetmez mi?!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder